DUYURULAR VE ETKİNLİKLER» DAHA FAZLA
KOOP Eğitimi Dönem Sonu İşlemleri
Dönem sonunda KOOP Eğitimine dahil olan işletmeler KOOP öğrencilerinin portala (https://kariyer.yildiz.edu.tr/) yüklediği ara raporları ve tüm dönem boyunca yapılan çalışmaların bir özetini içeren dönem sonu raporunu değerlendirerek bir not verecektir. Verilen bu not öğrencinin ders başarı notu olarak transkriptine işlenecek olan notun %60'ını oluşturacaktır, kalan %40'lık oran ise öğrencilerin kendi bölümleri tarafından atanan akademik danışmanları tarafından verilecektir.
 
İşletmeler öğrencilerin yükledikleri tüm raporları ve öğrencilerin çalışırken sergiledikleri performansı FR-1728 nolu "Öğrenci Değerlendirme Formu" üzerinde değerlendirecek ve ıslak imzalı olarak kapalı zarf içerisinde bölüme teslim edilmek üzere öğrencilere en geç 3 Haziran 2023 tarihine dek teslim edecektir. Öğrenciler bu kapalı zarfları bölümlerine en geç 2 iş günü içerisinde teslim edeceklerdir.
 
Ayrıca işletmeler KOOP Eğitimine dahil olan her bir öğrenci için FR-1858 nolu "İşletme Mesleki Eğitim Öğrenci Değerlendirme Anketi"ni doldurup koop@yildiz.edu.tr adresine göndereceklerdir.